Raw Life Education vår 2020

Vill du lära dig om ett holistiskt sätt att lära och leva? Vill du inspirera människor till att leva med raw food?

Utbildningen till certifierad Raw Life Educator ger dig kunskap och kraft att stå på egna ben och inspirera vidare i raw food på det sätt som du gillar bäst; exempelvis som föreläsare, raw food kreatör, raw food kock eller för din egna personliga utveckling!

Nästa utbildningstillfällle är nu till våren, två block om fem dagar och härliga hemläxor däremellan 🙂

25 – 29 mars och 30 april – 3 maj

Därefter blir det uppehåll fram till nästa sommar, 2021, så passa på ni som är sugna! Det är både en utbildning och en retreat med inslag av yoga, dans och meditation. Vi djupdyker i raw food-bubblan tillsammans och det brukar bli en fantastisk känsla av samhörighet där nya vänskapsband knyts och många drömmar börjar förverkligas.

Läs mer här: https://www.rawfoodbyerica.se/raw-life-education/

Dela detta inlägg