Kristfrid Warner

Hej! Jag som driver Pure Essence heter Kristfrid Warner och bor i Vänersborg med en stor och livlig familj.

Mina intressen är många, musik, akrobatik, resor och äventyr. Naturen finns alltid som ett självklart element och är min största kraftkälla. Jag älskar att känna vinden blåsa vid havet och att stå på huvudet, jag älskar att upptäcka vackra platser och att bada utomhus, sommar som vinter, känna hur min kropp vibrerar av liv och kraft. 

Jag brinner för att förverkliga drömmar, mina egna och andras, att ta steg mot det där vi längtar efter, men som kanske inte får plats. Den där drömmen som återkommer, som inte vill ge med sig även om åren går utan att vi ger den det utrymme den förtjänar. Jag ser kreativiteten som livskraft, vi behöver den för att må bra och om den kommer för långt bort börjar vi tappa energi, glädje och meningsfullhet i livet.

Min övertygelse är att när vi tar hand om våra kroppar och vårt inre välmående så skapar vi bättre förutsättningar att kunna leva det liv vi drömmer om. Vår kropp är vårt verktyg för att förverkliga det vi är här för att göra, och om den är i så god form som möjligt kan vi lättare ta steg mot att förverkliga våra drömmar och göra det vi längtar efter.

Self care is how you take you power back! Vi börjar inifrån, mjukt och kärleksfullt, börjar ta våra behov på allvar, ger plats för att vara människa, tar små steg, eller ibland stora, mot ett liv med större välmående och mening. 

Erfarenhet & Utbildning

Jag kom i kontakt med Raw food när min yngste son var bebis och jag själv var ganska slutkörd. Den rena, energigivande maten blev min räddning för att hålla mig på rätt sida om den berömda väggen. 

2012 blev jag tillfrågad av Erica Palmcrantz Aziz om att vara med som köksansvarig och assisterande lärare på utbildningen Raw Life Education. Sedan dess har vi haft 9 grupper och utbildat över 120 raw food kockar!

2014 kom jag i kontakt med eteriska oljor från doTERRA. Tack vare sin renhet och mångsidighet är de ett av mina kraftfullaste verktyg. 

Massage

Massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Raw Food

Dubbelcertifierad raw food kock via Blue Planet och Raw food by Erica.

Hälsocoachning

Hälso- & Livsstilsterapeut via Holistic Health Academy, där jag även jobbar som coach.